Werkgroep Verkeer

De werkgroep verkeer heeft als doel de verkeersveiligheid rondom de school en in de buurt van de school te optimaliseren.
De verkeerscommissie heeft regelmatig overleg met de gemeente en de school over de veiligheid, wegaanpassingen, parkeerbeleid en handhaving. Een heel zichtbaar onderdeel van ons werk is het opleiden (i.s.m de politie) en inplannen van ouders als verkeerbrigadier. Deze verkeersbrigadiers zijn elke dag van 8.15 tot 8.30 aanwezig, voor de lokatie Naardermeerkwartier op de kruising van de Graaf Willem de Oudelaan en de Koningin Wilhelminalaan en voor de lokatie Fortlanden op de kruising van de Verlengde Fortlaan en de Cort van der Lindenlaan.

De verkeersbrigadiers helpen u en uw kinderen bij het veilig oversteken van de weg. Bij afwijkende aanvangstijden van school (bv. bij een tropenrooster) zijn geen brigadiers aanwezig. Uiteraard houden wij u en de buurtbewoners op de hoogte van voorkeursrijroutes en andere relevante zaken. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft vernemen wij dit graag. De voorkeursrijroutes zijn elk jaar opgenomen in de schoolgids en staan op de website. Wij verzoeken u i.v.m. de veiligheid van de fietsende kinderen of u zich hieraan wilt houden.

Klik hier voor een overzicht van de voorkeursrijroutes voor beide locaties.

De verkeerscommissie is via de mail ook te benaderen op verkeerscommissie@calsschool.nl