Reünie Minister Calsschool 22 juni 2019

Dit jaar bestaat de Minister Calsschool 50 jaar. Voor de leerlingen, leraren en ouders is het een jaar vol leuke activiteiten. Oud-leerlingen en -leraren worden natuurlijk niet vergeten. Speciaal voor hen is er een reünie georganiseerd.

Ben je ook zo benieuwd hoe je oude klasgenoten er nu uit zien? Hoe het met je kleuterjuf van vroeger gaat? Hoe het je oud-klasgenoten is vergaan na de lagere school?

Kom dan op zaterdag 22 juni a.s. (van 14.00 uur tot 18.00 uur) naar de Minister Calsschool voor de grote reünie ter gelegenheid van 50 jaar Minister Calsschool.

Stap terug in de tijd, herleef je jeugd met je vrienden en vriendinnen en voer een goed gesprek met die kleuter van toen. Dit alles in een feestelijke sfeer, onder het genot van een drankje en een hapje. Je kunt je nu alvast aanmelden door een e-mail te versturen naar: 50jaar@calsschool.nl.

Tot de 22e juni!
  • image3