GEZOCHT MET SPOED Coördinator voor de A4D!!!

De Calsschool regelt al jaren voor de Avond-4-Daagse de 10 kilometer voor de bovenbouw groepen 5 t/m 8 (dit jaar van 23 mei t/m 26 mei

Met 2 locaties (samen goed voor een gemiddelde van jaarlijks 80 kinderen) een leuke en sportieve Buitenschoolse Activiteit

Na 10 jaar het met veel plezier en enthousiaste inzet te hebben geregeld gaat onze jongste dit jaar van school !!!

Dit is dus het moment om e.e.a. ‘’over te dragen’’ en hier en daar nog te kunnen helpen en/of bij te springen.

Lijkt het je leuk om je een paar avonden in te zetten voor de Calsschool (en dus eigenlijk voor de kinderen!) en voor hen een super gezellige week te organiseren?

Dan is dit misschien iets voor jou!(of misschien wel voor jullie, want je kan het natuurlijk ook als een duo-job zien

Heb je nog vragen of wil je je opgeven dan kan je terecht bij;

Diana Ehlert-Sikking,

(d.c.ehlert-sikking@ziggo.nl of bel naar: 06-30983285)

• 17062016_A4D.jpg