Cultureel uitje groep 1-2 D

Wat een prachtige dag was het voor een bezoek aan het kasteel en de lente wandeling! Vol enthousiasme stapten we in de auto, op weg naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar aangekomen mochten we, na een foto op de bekende brandweerauto van Pluk, op naar de speelzolder die vol stond met de leukste spellen. Een koe kon gemolken worden, de was moest opgehangen worden zoals het plaatje aangaf, er kon winkeltje gespeeld worden, gevist, maar ook het afval kon gescheiden worden. En als we moe waren kon er gechilled worden in het leuke huisje. Alles geheel in stijl van Fiep Westendorp. Hartstikke leuk allemaal, maar buiten scheen het zonnetje, dus we wilden ook graag naar buiten. Langs de mooie paden kwamen we bij het speurtocht bosje terecht, waar we dieren hebben gezocht. We vonden zelfs een levensechte kikker! De mooie ochtend werd afgesloten met een gezellige foto en toen weer de auto in, terug naar school. Bedankt voor een top uitje!
  • 11.png

Cultureel uitje groep 1-2 D