techniek voor groep 7b

Techniek op veel gebieden.

Afgelopen dinsdagochtend stond in het teken van techniek. Er werd een bezoek gebracht aan de Vitusschool. Hier stond konden we terecht in drie lokalen en een grote truck.
Zo werd er o.a. gesoldeerd, waren er diverse spelen waar techniek aan de pas kwam, was er een opdracht met kleurtjes en vloeistoffen, kon er een brug gebouwd worden van papier en moest er m. b. v. een computer de ketel voor de verwarming aan de praat gebracht worden. Zoals altijd als het leuk is vloog de tijd voorbij. En het was leerzaam en leuk!

• IMG_1968.JPG
  • IMG_1976.JPG
  • IMG_1977.JPG
  • IMG_1978.JPG
  • IMG_1981.JPG
  • IMG_1983.JPG
  • IMG_1985.JPG
  • IMG_1989.JPG

techniek voor groep 7b

Techniek op veel gebieden.

• IMG_1968.JPG
  • IMG_1976.JPG