Griezel-teken-opdracht, samen met groep 7a!

De afgelopen (Kinderboeken)week hebben we in groep 7b het verhaal van De Griezels (van Roald Dahl) gelezen. Bij dit grappige griezelverhaal over een griezelig stel, hun apen en vogels hebben alle leerlingen van groep 7a én 7b een halve tekening gemaakt. De halve tekeningen gingen in een envelop en werden uitgewisseld. De halve tekeningen van groep 7a gingen naar groep 7b en vice versa. Alle leerlingen kregen een tekening die ze af mochten maken. En nu maar hopen dat degene die jouw tekening afmaakt, een beetje hetzelfde idee heeft! Afgelopen vrijdag 13 oktober, gingen we na de gym gezellig langs bij locatie Naardermeerkwartier om te gaan zien wie onze tekening afgemaakt had en om te kletsen over het verhaal en de tekening. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gezellig gekletst en uitgewisseld!

• IMAG1252.jpg
  • IMAG1251.jpg
  • IMAG1249.jpg
  • IMAG1248.jpg
  • IMAG1243.jpg

Griezel-teken-opdracht, samen met groep 7a!

• IMAG1252.jpg
  • IMAG1251.jpg