juf - en meesterdag 7b

Een hele gezellige dag....!!

De hele dag was één grote verrassing. Ook het weer verraste ons. Alhoewel alle plannen in het diepste geheim waren uitgewerkt was 'iets op de hei' uitgelekt.
En helaas dat het vanuit de hemel ook bleef lekken. Daarom was besloten in de eigen groep te blijven.
De ochtend stond onder leiding van Bart en Folkert, twee stoere klasse-vaders die alles leuk in de hand hadden.
's Ochtends vroeg was er nog geen teken van enig feest. Tegen de tijd dat 'de jarigen' werden opgehaald was de klas versierd met mooie slingers en zat iedereen gezellig in de kring.
Het feest kon beginnen!  uhhh??. Juf Joyce en meneer Guus konden direct aan de slag, ze moesten een toets maken. En alle vragen kwamen uit de methodetoetsen van de kinderen. Dat was even schrikken. Mochten ze de antwoorden niet weten, dan hadden ze ieder de helft van de klas ter beschikking. Tjonge, tjonge dat werd een leuk halfuurtje waar bij het nakijken de kinderen streng waren.
Er was ook een leuk spel: "ken je juf of meneer" uit allerlei vragen moesten de kinderen kiezen welk antwoord bij de juf Joyce of bij meneer Guus hoorde.
Ook de variant van de "jongens tegen de meisje" waarbij de kinderen gekleed waren in beletterde plastic vuilniszakken gaf aanleiding voor veel leuke hectiek.
Tijdens de pauze werden juf Joyce en meneer Guus even naar boven gestuurd om koffie te halen. Intussen werd er een groot lekkernijen-buffet klaargezet. En lekkere dingen dat er bij zaten :) :) :)  ................ Lang-zal-ze-leven werd gezongen in de 'hak-style'. Het laatste onderdeel 'doorzingen bij een liedje' begon heel goed en aandoenlijk. Iedereen was best fanatiek. Daardoor viel het een beetje in het water. Was de hele dag daardoor in het water gevallen ? Nee zeker en helemaal NIET ! Het was een hele leuke en gezellige dag waar iedereen op zijn eigen manier van heeft kunnen genieten!

• vlaggen.png
  • IMG-20170712-WA0008.jpg