Schoolreisje 7b

Schoolreisje Sijsjesberg

Wij zijn met 7B/7A op schoolreisje geweest op 23-06-2017 naar de Sijsjesberg. We begonnen met Levend Stratego in het bos. Als eerste deden we 2 keer 7B tegen 7A en die 2 keer had 7B gewonnen. Toen gingen we jongens tegen de meisjes doen, en die hadden de meisjes gewonnen. Voor het fietsen hadden we nog een tien-uurtje. Daarna fietsten we naar de Sijsjesberg in Huizen, het was 20 minuten fietsen. Toen we er waren kregen we eerst de regels van het zwembad uitgelegd. Daarna sprong iedereen direct in het water. De klassen- vaders gingen ook mee zwemmen. Er was ook een glijbaan waar iedereen heel vaak van af ging. Daar ging (Folkert) de klassenvader meestal van af. Er waren ook duikplanken daar ging (Bart) de klassen vader heel vaak van af. Toen gingen we juf overhalen om in het water te gaan en dat lukte. Ze was er maar heel even in, maar het was wel gezellig. Iedereen ging lunchen na dat juf er uit was. Carlijn kon niet zwemmen door haar voet, maar ging wel in het babybadje met haar krukken en een plastic zak om haar voet. Veel kinderen hadden iets lekkers mee en deelden het uit. Er was ook een speeltuintje en een voetbalveld waar sommige kinderen gingen spelen, nadat ze waren omgekleed. Toen iedereen klaar was kregen we nog een ijsje.  We fietsten weer terug. Er stonden al ouders te wachten toen we aan kwamen. We moesten eerst naar binnen om te controleren of iedereen er was. Het was echt een hele gezellige dag in het zwembad!

Pien en Renske

Schoolreisje deel 2

We gingen eerst fietsen naar de Sijsjesberg. We denken ( Finn.e en Philippe ) dat dit zo’n 20 min duurde in totaal. Toen we waren aangekomen renden we naar de incheck omdat we zo graag wilden gaan zwemmen. We gingen ons razendsnel omkleden. Toen iedereen was omgekleed gingen we met zijn allen een plekje zoeken om de spullen neer te leggen. Toen we dat gedaan hadden, wilden wij in het zwembad springen.  We moesten toch nog even wachten omdat we eerst nog de uitleg moesten weten!! Eindelijk was het moment aangebroken dat we  in het zwembad mochten springen! Na ongeveer 1 uur gingen mensen uit het zwembad om wat te eten / te snoepen.  Nadat iedereen uitgegeten was, gingen we weer zwemmen! Maar juf wilde niet zwemmen en we wilden dat wel ! Dus gingen we juf overhalen om toch te zwemmen en ze ging ook echt mee zwemmen! Toen juf en de anderen aan het zwemmen waren  gingen ik Finn.e, Finn.w, Mees, Max en Ties een spel doen in het speeltuintje dicht bij de plek waar onze spullen lagen. We mochten daarna nog even zwemmen en toen moesten we echt omkleden . Eenmaal klaar kregen we nog een raketje ( waterijsje ) en daarna gingen we weer terug fietsen naar school! EINDE!

Finn v. E  en Philippe

• sijsjesberg.jpg