Verjaardag in groep 8A

Verjaardag in groep 8a

Vandaag vierde ik mijn verjaardag in de klas. Ik ben allang jarig geweest in januari, maar ik vind het toch net iets leuker om het wat later in het jaar te vieren zodat we ook lekker lang naar buiten kunnen!

Vanochtend werd ik eerst (luid) toegezongen door groep 8 en werd ik bedolven met leuke cadeaus. Vervolgens gingen we naar het veldje waar een aantal leerlingen een voetbaltoernooi hadden georganiseerd. Leerlingen die niet mee wilden doen, gingen lekker frisbeeën, lummelen of iets anders gezelligs.

Terug op school hadden we i.p.v. een tienuurtje een heerlijke high tea met veel lekkere dingen gemaakt door de kinderen zelf. Dat was smullen!
Deze gezellige ochtend sloten we af met een film.

Met kamp hebben we gezellige dagen met elkaar gehad, maar ook deze dag was erg leuk met jullie.

Bedankt leerlingen van groep 8a (en natuurlijk hun ouders) voor de cadeaus en gezelligheid! Ik heb genoten!

Liefs, juf Mijke

• IMG_4534.JPG