Gezocht: "Ouders die willen helpen"

Verkeerscommissie

Om uw en onze kinderen veilig te kunnen laten oversteken, is de verkeerscommissie op zoek naar ouders die eens in de 3 weken verkeersbrigadiers willen zijn.
U kunt zich aanmelden door een berichtje te sturen naar verkeerscommissie@calsschool.nl.
Na aanmelding zullen we contact met u opnemen over de eerstvolgende opleidingsavond. Voor vragen kunt u natuurlijk ook een bericht sturen naar het bovenstaande mailadres

Internet & Communicatie

Onze school een handje helpen, in je eigen tijd?! Dat klinkt ideaal toch? Als webmaster van de I&C commissie van de Calsschool draag je een belangrijk steentje bij aan de website van school. Het mooie is dat je dat gewoon vanuit huis kan doen, op tijden die jou goed uitkomen! De Calsschool website vormt het digitale visitekaartje van de school. Er staat nuttige informatie op, maar vooral ook veel leuke verhalen en foto's van de groepen en hun activiteiten.
Je rol als webmaster is om eens in de 4-5 weken een week lang de nieuwe verhalen en foto's op de website te plaatsen. Dat kost +/- 3 uur per week/dienst. Is het moeilijk? Nee, je hoeft er geen programmeur of it-specialist voor te zijn. We werken met een heel simpel handboek dat stap voor stap uitlegt wat je moet doen. En je hebt altijd de ondersteuning van je collega-webmasters. Ideaal toch? Meld je nu aan via webmaster@calsschool.nl.
We kunnen je hulp zeer goed gebruiken!

Overblijven TSO

Vanwege het vertrek van een aantal vrijwilligers zijn wij dringend op zoek naar ouders (M/V) die het leuk vinden om te komen helpen tijdens het overblijven op school. U kunt zich aanmelden via vrijwilligers.calsschool@skbnm.nl.